måndag 31 augusti 2009

Sjuuk -.-

Nu sitter jag framför datorn och chattar me folk...
Det e såhär att jag är sjuuk, och det är inte kul :O
Hoppas på att jag inte har svininfluensan, fast varför skulle jag ha det jag har ju inte direkt vart med någon som har det?
Jag har trååkigt och vet inte vad jag ska skriva...

Det är jobbigt när man typ knarkar en låt och sen blir den dålig för att man har lyssnat på den för mycket... Haha venne varför jag skrev det men aja
Pusspussn <3<3

söndag 30 augusti 2009

Paris

Nu e jag hemma från Paris :)
Det va jättekul jag har shoppat jättemycket saker (bilder kommer sen).
Men iaf, vi har kollat på mimare, hypnotisörer byggnader osv.
Nu sitter jag hemma helt utmattad och tänker, jag och pappa kanske ska flytta till Schweiz vet inte riktigt när men det ska iaf bli kul tycker jag, fast jag kommer sakna alla :(
Pusspuss <3<3

torsdag 27 augusti 2009


Nuu sitter jag hemma i soffan jättetrött, har nyss kommit hem.
Idag va det första skoldagen efter sommarlovet och det va jättetråkigt, fast jag skolkade dom sista timmarna och drog till stan med Leo. Vi hade ganska kuul och flumm :)
Först åkte vi till Jarla och sen drog vi till plattan. Först va det fett dött men när sen klockan närmade sig två tiden började det komma massa folk :)
Efter ett tag kom Uma, hon va jättesöt och trevlig, sen så kom Felicia oxå :)
Sen drog jag och Felicia hem till Felicia såatt jag kunde hämta massa saker.
I morgon så flyger jag och min mamma till Paris, det kommer nog bli ganska kul men jag kommer sakna massa :(
Nu ska jag packa å såå pusspuss <3<3

onsdag 26 augusti 2009


Nu har jag nyss kommit hem från stan och är otroligt trött och helt snurrig, men hur som helst xd Vi träffade två väldigt söta och snälla personer vid namn Bubblan och Joel :)
Egentligen va jag i stan för att jag skulle följa med min lilla bög Martin och shoppa aa och det gjorde han hehe två t-shirts JÄTTECOOLA jag är tom lite avis på honom fast än han säger att han vill att jag ska köpa likadana x)
I morgon flyttar Leo till Åkersberga vi kommer ha så j*vla kul mahaha ska träffa honom i morgon oxå och typ visa honom runt e den här lilla byhålan (a)
Torsdag i morgon alltså ja det betyder ju att det är slut på sommarlovet :'(
Men det roliga är att Martin och Natta börjar i min klass + en väldigt trevlig fjortisboy :D
Det här med att vara emot andras klädstilar har jag inte riktigt förstått mig på än :/
Asså varför ska emos och fjortisar bråka egentligen? Om man tänker såhär att Fjortisar använder mycket smink det gör emos oxå, fjortisar använder anorlunda kläder det gör emos med, fjortisar har knullruffs det har emos med och fjortisar är otrevliga mot emos och emos är otrevliga mot fjortisar så egentligen är dom ganska lika eller ja enligt mig iallafall men ni får ju tycka som ni vill :) jag tycker bara att man inte ska dömma folk efter utseendet
PussPuss <3<3

tisdag 25 augusti 2009

Så jag har bestämt mig för att börja blogga, jag har alltid sagt att jag tycker att det är tråkigt att bara sitta och skriva om sitt patetiska liv och sen ska folk läsa det, asså jag menar vad är det för mening med det?
Vet faktist inte men jag ska försöka göra en bra blogg som folk vill läsa osv.

Just nu sitter jag och vet inte vad jag ska göra för mina kompisar bråkar med varandra och jag har inte riktigt fattat anledningen till det än men jag försöker klura ut det hehe.
Den här dagen har varit sååå himla seg, bara datorn hela dagen börjar nämligen skolan på torsdag, jag skulle vart med Felicia idag men hon hörde aldrig av sig, mjoo jag blev nog lite besviken när jag fick höra att hon hade vart med martin istället men aja pallar inte med mer bråk nu.
Känns iallfall bra att jag och min bästakompis Tove har blivit vänner vi har nämligen hållt ihop i 7 år :D.
Nu ska jag försöka fixa till min blogg så att den blir fin pusspuss <3